Nieuws:

Evides Waterbedrijf treedt toe tot IT-Circle

tags: Algemeen

Persbericht 3 januari 2019

Evides Waterbedrijf maakt per 1 januari 2019 deel uit van de IT-Circle Rotterdam/Den Haag, onderdeel van IT-Circle Nederland. Toetreding tot de IT-Circle betekent dat  alle IT-professionals binnen Evides eenvoudig in contact kunnen treden met hun IT-collega’s binnen de andere deelnemende bedrijven. DevOps, BI, Agile & Techniek zijn bijvoorbeeld regelmatig terugkerende thema’s in de diverse kennissessies en presentaties die leden van de Circles met elkaar delen. Binnen IT-Circle Rotterdam/Den Haag sloten eerder ook al toonaangevende organisaties aan als CBS, TU Delft, SSC ICT, Hogeschool Rotterdam, Ministerie van Defensie en Parnassia Groep.

Naast het delen van IT-kennis en -ervaring middels de regionale IT-Circles, kunnen leden ook deelnemen aan landelijke IT-Circle Nederland evenementen. Zo zal het eerste IT-Circle Nederland evenement van 2019 – met het thema ‘IoT in  Smart Buildings’ –  plaatsvinden binnen de Hogeschool Rotterdam.

‘Wij – en dan spreek ik namens het hele IT-team binnen Evides Waterbedrijf – zijn erg blij deel uit te kunnen maken van zo’n interessant netwerk, waarbinnen we met elkaar en van elkaar kunnen leren orp zeer uiteenlopende en relevante IT-vakgebieden’, zegt Kees Voeten, Manager IT bij Evides.

Over Evides Waterbedrijf
Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt de organisatie industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland.
Met haar publieke taak van watervoorziening staat Evides midden in de maatschappij en werkt ze continu aan verdere verduurzaming van de bedrijfsvoering, met als hoofddoel het zuiveren en leveren van water op milieuvriendelijke wijze.

Deelnemen aan RDIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact