Nieuws:

Parnassia Groep treedt toe tot IT-Circle

tags: Algemeen

Persbericht 3 december 2018

Parnassia Groep is per 1 december toegetreden tot de IT-Circle Rotterdam/Den Haag, onderdeel van IT-Circle Nederland. Hierdoor kan beschikbare IT-kennis, -talentontwikkeling en -innovatie binnen een nog groter aantal organisaties in de regio Rotterdam/Den Haag met elkaar gedeeld worden.  
Andere deelnemers in de IT-Circle zijn toonaangevende organisaties als CBS, TU Delft, SSC ICT, Hogeschool Rotterdam en Defensie.  

‘Thema’s van de diverse kennissessies binnen de Circle komen overeen met de IT-uitdagingen die we binnen Parnassia tegenkomen. Kennissessies over SOC, DevOps, Disaster Recovery en BI, zijn ook voor de Parnassia IT-professionals relevant, dus het is goed om zulke vraagstukken ook vanuit andere organisaties en vakgenoten belicht te zien’, zegt Marc Maessen, interim directeur ICT binnen Parnassia Groep.  

Toenemende interesse in deelname aan IT-Circles 
Karen van der Zanden, directeur IT-Circle Nederland, meldde tijdens de ondertekening van het samenwerkingsverband, dat de Circles groeien qua aantal deelnemers én qua spreiding binnen Nederland. Momenteel kunnen organisaties aansluiten bij IT-Circles in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Utrecht en Zwolle/Deventer/Apeldoorn.  

Over Parnassia Groep
De Parnassia Groep is een instelling die zorg verleent op verschillende gebieden van de Geestelijke Gezondheidszorg. De zorgverlening wordt zoveel mogelijk dichtbij en op maat met de patiënt afgestemd, dit kan zorg in de thuisomgeving of in de wijk zijn, maar ook op een kliniek of via een polikliniek. De Parnassia Groep bestaat momenteel uit meerdere zorgbedrijven, welke 1 of meerdere zorg labels vertegenwoordigen.

Deelnemen aan RDIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact