Hogeschool Rotterdam

tags: Deelnemers

Onze missie:

Dienst Faciliteiten & Informatietechnologie (FIT) draagt zorg voor een omgeving waarin het onderwijs kan excelleren. Elke dag weer zet FIT zich in voor een optimale ondersteuning van het onderwijs. Flexibel spelen we in op de veranderende vraag van onze klanten. Wij zijn deskundige, betrokken professionele medewerkers die voor een gastvrije, veilige en onderhouden leer- en werkomgeving zorgen. Dit doen wij in samenwerking met elkaar en relevante partners binnen en buiten de HR.

 

Onze IT:

Onze IT bestaat uit 6 teams.

-       Team Bedrijfsvoering 

-       Team onderwijs

-       Team Innovatie (IT)

-       Team Technisch Applicatiebeheer  

-       Team Beheer, Infrastructuur en Telecom

-       Team Webcentrum

Dit servicegebied voert op verzoek van instituten en diensten werkzaamheden uit op het gebied van IT, en werkt daarbij nauwgezet samen met de stakeholders in de HR organisatie op het gebied van onderwijs logistieke processen. Ook kun je bij IT terecht voor adviezen over het inrichten van de bedrijfs- en onderwijsprocessen van de instituten en voor functionele vraagstukken bij de inrichting van de concernsystemen. Dit laatste gebeurt in nauw overleg met de Key users binnen de instituten.

Over Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Negentig opleidingen, verspreid over diverse locaties in de stad, in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT

Ruim 38.000 studenten en zo’n 3.500 medewerkers werken er aan hun carrière. Kenmerkend is de manier waarop: we bieden praktijkgericht, doordacht en flexibel onderwijs dankzij ons Rotterdams Onderwijs Model. Dus praten we over echte, vernieuwende projecten waarin onze studenten en medewerkers een belangrijke rol spelen.

Deelnemen aan RDIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact