TU Delft

tags: Deelnemers

De TU Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. We lopen voorop in onderzoek naar technologische innovaties. Ons onderwijs is altijd up-to-date, praktijkgericht en wordt voortdurend gevoed vanuit het onderzoek. We hebben de krachtige ambitie om een bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. We werken samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland.

De TU Delft is georganiseerd in 8 faculteiten, die 14 bacheloropleidingen en meer dan 30 masteropleidingen aanbieden. De Universiteitsdienst (UD) is verantwoordelijk

ICT binnen de TU Delft

De Directie ICT is onderdeel van de universiteitsdienst en stimuleert en faciliteert de TU Delft bij het realiseren van haar doelstellingen. Zij verzorgt de ICT van vandaag en maakt door haar innovatiekracht de ICT van morgen mogelijk voor zowel onderwijs en onderzoek, als de ondersteunende directies van de TU Delft. Door te focussen op innovatie, flexibilisering, professionaliteit en samenwerking met de collega’s en studenten is de directie ICT in staat om een excellente en veilige ICT infrastructuur te bieden voor de gehele campus. De directie ICT is een betrouwbare en zichtbare partner die voor zijn medewerkers een stimulerende en motiverende omgeving biedt. Onze kernwaarden zijn: Excellentie - Professionaliteit- Durf & lef - Betrouwbaarheid – Transparantie – Integriteit.

Deelnemen aan RDIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact