KPN

tags: Deelnemers

KPN is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland. Met onze vaste en mobiele netwerken voor telefonie, data en televisie bedienen we klanten in binnen- en buitenland. KPN richt zich op zowel particuliere klanten als zakelijke gebruikers, van klein tot groot. Daarnaast bied KPN andere telecomproviders toegang tot hun wijdvertakte netwerken.

Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we daarnaast met verschillende andere merken (o.a. XS4ALL, Simyo, Yess Telecom, Ortel Mobile, RoutIT) een groot aantal diverse klantgroepen in binnen- en buitenland.

 

KPN biedt particuliere klanten een breed pallet van diensten op het gebied van communicatie, informatie, entertainment en commerciële diensten via singleplay- en multiplay-pakketten. De aangeboden diensten bevatten vaste en mobiele telefonie, mobiele data, internet en tv. KPN biedt zijn zakelijke klanten (klein, middelgroot en groot) een compleet assortiment aan diensten, van vaste en mobiele telefonie en internet tot diverse end-to-end- oplossingen op het gebied van infrastructuur, werkplekbeheer, veiligheid, de cloud, datanetwerken en datacenters.

 

Wij hebben een duidelijke missie over hoe wij, met ons netwerk, Nederland verder kunnen helpen. We geloven in een samenleving waarin communicatietechnologie het leven verrijkt, completer en eenvoudiger maakt. In die samenleving wil KPN voor mensen, en organisaties de verbindende factor zijn. Thuis, op het werk en onderweg. Wij beschikken over de middelen en de techniek, over een betrouwbaar vast en mobiel netwerk. Een netwerk dat we met innovaties en investeringen continu onderhouden en verbeteren.

KPN vindt het belangrijk om veilige producten en diensten te leveren voor iedereen en heeft de privacy van zijn klanten hoog in het vaandel staan. Onze gespecialiseerde teams waken daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week over onze netwerken en systemen en de data van onze klanten.

 

Deelnemen aan RDIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact