KPN

tags: Deelnemers

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen we met verschillende merken (Telfort, XS4ALL, Simyo, Yess Telecom, Ortel Mobile, iBasis) een groot aantal diverse klantgroepen in binnen- en buitenland.

KPN is de grootste telecom- en ICT-dienstverlener van ons land. Het KPN-netwerk is onlosmakelijk verbonden met Nederland en zit tot in de haarvaten van het land. Wij hebben een duidelijke missie over hoe wij, met dat netwerk, Nederland verder kunnen helpen. We geloven in een samenleving waarin communicatietechnologie het leven verrijkt, completer en eenvoudiger maakt. In die samenleving wil KPN voor mensen, en organisaties de verbindende factor zijn. Thuis, op het werk en onderweg. Wij beschikken over de middelen en de techniek, over een betrouwbaar vast en mobiel netwerk. Een netwerk dat we met innovaties en investeringen continu onderhouden en verbeteren.
KPN vindt het belangrijk om veilige producten en diensten te leveren voor iedereen en heeft de privacy van zijn klanten hoog in het vaandel staan. Onze gespecialiseerde teams waken daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week over onze netwerken en systemen en de data van onze klanten.

Deelnemen aan RDIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact